Danmarks webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag Østrigs webshop - Østrigsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Elektrisk surfboard | Jetboards

Når du vil prøve det vildeste sus på vandet, så skal du helt sikkert have et elektrisk surfboard. På et elektrisk surfboard - også kaldet jetboard - skyder du en fart på mere end 50 km/t! Det giver altså et rush af en anden verden, og dine venner vil uden tvivl blive misundelige over, at se dig skyde afsted over havets bølger. Men heldigvis kan du låne dit elektriske surfboard ud til dine venner, da fx Radinn's surfbræt kommer med "bumpers" på, så du beskytter det hurtige elektriske jetboard.

Elektrisk surfboard | Jetboard

Et jetboard er fantastisk sjovt

Forestil dig at surfe på et jetboard med over 50 km/t! Og endelig kan du købe dit nye jetboard i Danmark. Sitontop fører svenske Radinn's Freeride og Explore-modeller. De forskellige modeller af jetboards fåes med forskellige egenskaber og batteritid.

Fælles for alle Radinn's jetboards er, at de holder mindst batteritider på +25 minutter og kan surfe mindst 40 km/t for intro-modellerne.

Med et motoriseret surfboard kan du komme langt omkring på dine ture på havet eller søen. Du kan få Extended-modeller, som har strøm og rækkevidde på op til 45 minutter. Når du har surfet på et elektrisk surfboard i 45 minutter, så kan du med ro i sindet tag en pause fra bølgerne.

Vægten og størrelsen på et elektrisk surfbræt

Vægten og størrelsen på de elektriske surfboards fra Radinn vejer fra 9 kg og op til omkring 15 kg. Så både motor og batteri holdes godt nede i vægt trods den store ydeevne fra motoren. Boardet er ikke større end det kan være i bagagerummet af din bil.

Det største og længst board har mål af knap 2 meter og godt 80 cm bredt. Så et Radinn jetboards størrelse er ikke som du kender et almindelige surfboards eller SUPs.

Husk sikkerheden når du er på et elektrisk surfboard

Når du er på vandet og surfer med hastigheder op mod 50 km/t, så skal du selvfølgelig have gjort dig dine forbehold. Det vil sige, at du er blevet et fortrolig med boardet. Du kan holde en god balance og har måske prøvet et almindelig surfboard eller SUP før.

Du sørger for, at have en svømmevest på. Gerne en impact vest, som også bruges til vandski og wakeboard. Bølger og vand kan slå hårdt, hvis man har fuld fart på sit board.

Det er ikke svært, at komme igang med e-foiling eller et elektrisk surfbræt, men når det skal være rigtig sjovt i brug, så skal du føle dig stabil og sikker. Heldigvis er læringskurven med stejl og du lærer det meget hurtigt.

Vi kan varmt anbefale, at komme et på et elektrisk surfboard. Det er virkelig sjovt og giver dig helt nye spændende og ikke mindst fede oplevelser på vandet.

Husk at passe på dig selv, og ikke mindst dem omkring dig, når du skyder en høj hastighed - og husk der er lokale fartgrænser på søer og i havne osv.

De svenske jetboards

Radinn jetboards er altid skræddersyet til, at passe til dine ønsker. Start med at finde ud af hvilken model af elektrisk surfboard du foretrækker. Vælg fx mellem Explore og Freeride. Hver model har sine egne styrker og egenskaber.

G3 jet'en er ekstremt kraftig og pålidelig

G3 Jet er en ekstremt kraftig og pålidelig "vandstråle" eller jetstrøm. Og i den medfølgende app kan du tilpasse brugerindstillingerne, så du kan gøre den velegnet til alle typer surfere. Stor eller lille, nybegynder eller professionel.

Batteriet har stor styrke og lav vægt

Radinn har et af de mest avancerede batterier til vandsport. Dette batteri leverer tilstrækkelig surf-tid til, at sætte et stort smil på selv de mest erfarne surferes ansigt. Al nødvendig teknologi er indbygget, hvilket gør surf-oplevelsen bedst mulig og giver dig stort set ingen vedligeholdelse.

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo