En spraytop er et must-have

En spraytop er en form for anorak, der sørger for, at du kan holde varmen, når du er på vandet. En spraytop holder vandet ude og varmen inde, samtidig med at din hud kan ånde.

En spraytop har mange navne og kaldes, udover anorak, også for rojakke, tørjakke, tørtop og splashtop. Men uanset hvad du kalder den, så er en spraytop - eller en rojakke - uundværlig for dig som roer kajak eller sejler jolle. Og selvfølgelig andre vandsportsgrene indenfor sejlads.

Slider hand in motion from right to left
Sorter efter:
Standard
Pris: lav
Pris: høj
Navn: a-å
Navn: å-a
Besparelse
GUL Race Lite Spraytop | Vandtæt PU og Fleece Foer
1.200 kr. 1.800 kr.
Du sparer 600 kr.
GUL Gamma Spraytop | Vandtæt & Åndbar | Orange
1.000 kr. 1.250 kr.
Du sparer 250 kr.
GUL Gamma Spraytop | Vandtæt & Åndbar | Blå
1.000 kr. 1.250 kr.
Du sparer 250 kr.

Kombiner rojakken med en Long John

I et optimalt setup så kombinerer du en spraytop med en Long John/Jane våddragt. Så er du klar til både, at kunne holde varmen og have stor bevægelighed for dine arme.

Det er afgørende for en spraytop, at den er justerbar om halsen, livet og håndledene. Ellers ville dens funktion blive reduceret til, at være en ganske normal anorak. De fleste spraytops har nem adgang og justering med brede velcro-bånd, som er helt essentiel for, at kunne have høj komfort og holde vandet ude.

Ofte har rojakkerne også en lynlås for nem adgang indeni. Det kunne være du skulle rette på noget tøj under rojakken eller måske finde en telefon frem.

En spraytop er konstrueret så den har en yderskal der er vind- og vandtæt, og en foret inderside med fx fleece. Du vil også stadig gerne have noget inden under din spraytop. Det kunne være noget undertøj i microfiber. Undgå helst at have bomuldstøj på. Det er aldrig rigtig godt, når man dyrker sport.

Trustpilot