Danmarks webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag Østrigs webshop - Østrigsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Rashguard

Brug Rashguard-tøj til at beskytte huden mod rifter og skarvemærker

Hos os kan du købe GUL, NRS og Palm Rashguard neopren og lycra, så du kan beskytte huden i mod skarvemærker og rifter, når du er i det våde tøj.

Rashguard beskytter dig også mod solens stråler. Fx har Palms NeoFlex en UPF på 50+. Det betyder, at den yder beskyttelse mod mindst 98% af solens skadelige stråler. NeoFlex er lavet i neopren, men med ekstra behageligt inderstof.

Hvorfor skal du bruge Rashguard?

Du har sikkert prøvet det flere gange. Dit tøj bliver enten fugtigt af sved eller vand, og har sikkert gået i det noget tid efter det blev vådt fordi du er ved stranden eller ikke lige har tid eller mulighed for at skifte tøjet. Det resulterer ofte i, at din hud bliver irriteret. Og specielt de steder, hvor der er bevægelse og fugtigt i længere tid. Det kan være mellem benene eller i armhulerne.

Hvis du køber Rashguard trøje, t-shirt eller bukser, så vil du opleve, at det er konstrueret på en måde, så det fx er uden syninger lige under armene. De fleste gode mærker, som fx Palm, bruger Flatlock-syninger, så de føles mere behagelige at have på. De er også konstrueret, så der god bevægelighed til armene og skuldrene, så man kan være aktiv på alle måder.

Andre fordele ved at bruge Rashguard

Andre fordele du får ved, at bruge Rashguard er, at det er svedtransporterende og slidstærkt.

Ofte er Rashguard også antibakteriel, så det ikke bliver ildelugtende, når det har været fugt i længere tid og har nemmere ved, at blive vasket rent.

Når du bruger Rashguard lycra eller Rashguard neopren, så vil det være nemmere at tage neopren- eller våddragter af og på, da dragten ikke yder den samme modstand mod en Rashguard som mod din hud.

Hvis du har en tynd våddragt på, så vil en Rashguard og give dig en smule ekstra varme på de koldere dage.

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo