⚠️ FRI FRAGT over 500 kr. ⚠️

Spar op til +50%! Skynd dig til vores lagersalg - Begrænset antal! Skynd dig før det er for sent!

Se annoncerne her

Handelsbetingelser

Når du handler på Sitontop.dk, handler du med Sitontop.dk ApS og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på Sitontop.dk har du altid ifølge dansk lovgivning 14 dages returret. Fra den dag du giver mig besked om, at du vil udnytte din returret/fortrydelsesret har du yderligere 14 dage til, at returnere varen - også selvom det går ud over de 14 dage fra modtagedatoen. Du kan f.eks. give mig besked efter 13 dage og så har du yderligere 14 dage til at returnere varen.

Bemærk at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Ellers vil det blive en vurdering af varens forringelse, som så fratrækkes tilbagebetalingen.

Læs mere omkring værdiforringelse længere nede.

Send IKKE pakke pr. efterkrav, så modtages den ikke.

 

-- Download Returseddel her --

-- Køb og print returlabel her nemt --

 

Loven siger i tillæg:
Du må pakke varen ud, men ikke prøve den i vandet. Ligesom du må pakke noget sengetøj ud, men ikke sove i det.

Bære varen præg af, at den er blevet brugt udover det eller beskadiget, mister du ikke din fortrydelsesret, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Er varen værdiløs er du ikke berettiget til at få nogen penge retur. Det er Sitontop.dk, som vurderer varens værdiforringelse.

  • Hvilken vurdering kan du forvente, hvis varen er pakket ud og pakket ned i original emballage: Forvent 100% tilbagebetaling.
  • Hvilken vurdering kan du forvente, hvis varen er pakket ud og den originale emballage er ødelagt eller smidt væk: Forvent 0-10% værditab. Det er en vurderingssag i forhold til hvad varen kan sælges til igen.
  • Hvilken vurdering kan du forvente, hvis varen er taget i brug, for eksempel pakket ud og brugt i vandet mindst én gang: Forvent omkring 20-30% værditab. Det er en vurderingssag i forhold til hvad varen kan sælges til igen.

Vil du gøre brug af din fortrydelsesret, så er du ansvarlig for varen indtil den er Sitontop.dk i hænde. Det betyder, at bliver varen væk eller skadet under transporten, så er du ansvarlig for det. Du vil så i nogen tilfælde kunne føre en sag mod transportfirmaet, hvis du har sikret dig imod det på forsendelsen.

Vi anbefaler at du gemmer al emballage, brugsanvisninger, mærker o.lign., da det skal sendes med retur. Ellers kan det få indflydelse på din tilbagebetaling, da varen skal kunne sælges igen til en anden kunde.

Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Sitontop.dk tilbagebetaler udover varens pris også leveringsgebyret, som du betalte da du købte varen - hvis ikke andet er aftalt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Husk at gemme din kvittering fra f.eks. posthuset eller fragtcentralen.

Sitontop.dk har 14 dage til at tilbagebetale beløbet.

VIGTIGT:

Hvis du returnerer varer skal de sendes til:
Sitontop.dk
Ingridsvej 12
8600 Silkeborg
Danmark
CVR: 40221220 

Men ring eller skriv i forvejen, da det kan være, at leverandøren vil have den sendt direkte tilbage til dem for inspektion og hurtigere ekspedition.

OBS. Vær opmærksom på, at varen ikke altid kommer fra denne adresse, da de afsendes fra fjernlageret i Køge.

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

Omkostningerne på en returvare godtgøres desværre ikke. Men ring eller skriv til mig og vi kan finde en løsning, som er fair for begge parter, i tilfælde af, at vi har begået en fejl eller der er fejl, mangler eller skader på det købte.

OBS! Vigtig note:
Har du købt kajakker eller tilbehør af mærket Advanced Elements, så skal varen returneres til Sitontop.dk ApS, Ingridsvej 12, 8600 Silkeborg - og IKKE den afsenderadresse, som varen kom fra. Det er fjernlageret og der tages ikke varer retur medmindre det er aftalt på forhånd.

REKLAMATIONSRET

Du har 24 måneders reklamationsret. Du skal dog informere i rimelig tid og inden 2 måneder efter du har konstateret fejlen eller manglen.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 dages leveringstid. Ved pt. udsolgte varer er der 10-14 dages levering. Ved midlertidigt udgåede varer kan der være længere tid - f.eks. en sæsonvare eller "off season".

BETALING

Betaling kan foretages med Visa/Dankort, Visakort, Visa Elektron, Mastercard, Mobile Pay og Apple Pay og faktura (institutioner og virksomheder - kontakt os først).

Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Beløbet vil blive først blive trukket fra dit kort når varen/varerne sendes.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Sitontop.dk ApS - herunder fortolkning af Sitontop.dk ApSs handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Trustpilot