⚠️ FRI FRAGT over 500 kr. ⚠️

Spar op til +50%! Skynd dig til vores lagersalg - Begrænset antal! Skynd dig før det er for sent!

Se annoncerne her

Pumper til kajakker og SUP + elektrisk SUP pumpe

Vi har et godt udvalg af forskellige håndpumper, fodpumper og elektriske pumper til SUP. Der medfølger flere forskellige studser til alle pumperne. Pumperne kan bruges til alt lige fra oppustelige kajakker og iSUP, luftmadrasser, badebolde, badebassiner og meget mere.

Slider hand in motion from right to left
Sorter efter:
Standard
Pris: lav
Pris: høj
Navn: a-å
Navn: å-a
Besparelse
Aqua Marina Jombo pumpe
350 kr. 800 kr.
Du sparer 450 kr.
Ikke på lager
Aqua Marina Jumbo double action pumpe
Aqua Marina Jumbo double action pumpe
450 kr. 800 kr.
Du sparer 350 kr.
Aqua Marina elektrisk SUP pumpe (20 PSi / 12v)
1.495 kr. 2.200 kr.
Du sparer 705 kr.
Advanced Elements PackLite Bellows fodpumpe
159 kr.
Advanced Elements Inline Ventil adapter med trykmåler
149 kr. 159 kr.
Du sparer 10 kr.
Advanced Elements Double-Action håndpumpe med trykmåler
335 kr. 369 kr.
Du sparer 34 kr.
Advanced Elements Double-Action håndpumpe
195 kr. 259 kr.
Du sparer 64 kr.
Advanced Elements Bellows Large AE 2001 fodpumpe
199 kr. 209 kr.
Du sparer 10 kr.

Hvilke type pumpe skal jeg vælge?

Som du nok har set har vi tre forskellige typer pumper. Håndpumper, fodpumper og elektriske SUP pumper.

Forskellen giver lidt sig. Selvom nogen tror at en fodpumpe også er den slags fodpumpe, hvor man holder pumpen med foden. Men det er altså håndpumpe, hvis du bruger hænderne og fodpumper hvis du bruger fødderne til at pumpe med.

Elektrisk pumpe til SUP og kajak

Den elektriske pumpe, ja gæt selv :) Men den kan du sætte til et 12 volt-stik (cigarettænder) i din bil. Når du bruger en elektrisk pumpe til din SUP sparer du masser af tid og kræfter.

Med en elektrisk SUP pumpe er det bare super nemt og hurtigt, at få pumpet sin SUP op. For de fleste er den nærmest uundværlig. Den elektriske SUP pumpe sparer dig for en masse kræfter. Og så kan du indstille den til det ønskede tryk, hvorefter den automatisk stopper.

De fleste elektriske SUP pumper kan pumpe op til mindst 16 psi, hvilket dækker stort set alle oppustelige paddleboards. Vores bedst elektriske pumpe pumper op til 20 psi.

Skal du have en elektrisk pumpe til en SUP, så sørg for at købe en som er god og stærk. En SUP skal ofte pumpes op til mellem 12 og 15 psi - nogen kan klare lidt mere. Vores elektriske pumper til SUP kan pumpe op til 20 PSI for de bedste.

Til info skal det nævnes, at selvom selve stikket passer til en cigarettænder, eller 12 volts stik, i bilen, så kan du købe et stik så du kan bruge den elektriske pumpe i almindeligt udtag derhjemme, i garagen eller i en almindelig forlængerledning. Det gør det bare nemmere for dig, at blive klar til turen på vandet.

Håndpumpe til SUP og kajak

Håndpumperne er super effektive, omend en elektrisk pumpe gør det nemmere for dig. Med en god håndpumpe kan f.eks. pumpe en SUP op på kun 5-6 minutter. Det sørger også for, at du er varm og klar til fysisk aktivitet efterfølgende.

Husk at til en iSUP skal du bruge en high pressure pumpe - eller på dansk - en højtryks-pumpe. Nogle pumper til kajakker og kanoer kan ikke pumpe med et tryk, som er højere end 5-6 psi, hvor en højtryks-pumpe kan pumpe over 15 psi.

Kajakkerne kan du, alt efter størrelsen på kajakken og pumpen, pumpe op med nogle få pump. I mange tilfælde ikke mere end 30 til 50 I ALT vel at mærke. En SUP kræver lidt mere, da den skal have en meget højere lufttryk.

Fodpumper

Fodpumperne er de letteste og nemmeste at transportere. Det tager også noget længere tid, at pumpe din kajak eller SUP op. De skal også bruge en trykmåler, så du kan sikre at du får det rette tryk.

Umiddelbart anbefaler vi ikke disse. Det er kun hvis det er absolut nødvendigt, eller hvis den skal bruges til badedyr, badebolde osv. Eller hvis den skal fylde meget lidt og være meget let, til for eksempel øhop eller vandreture.

Se vores oppustelige kajakker her. Eller tag et kig på vores iSUP her.

 

Trustpilot