⚠️ FRI FRAGT over 500 kr. ⚠️

Spar op til +50%! Skynd dig til vores lagersalg - Begrænset antal! Skynd dig før det er for sent!

Se annoncerne her

Padler til SUPs

Padler er til paddleboards eller SUPs. De må ikke forveksles med pagajer, som er til kajakker. Padler har ét blad, hvor pagajen har to blade. Så er det på plads. Og så alligevel, så er der jo også padler til kanoer - stadig kun med ét blad. Dog kan du også få kombi-padler, hvor du kan veksle mellem, at lave padlen om til en pagaj.

Justerbare padler

Næsten alle vores padler er justerbare, så du kan nemt finde den rette længde til dig - også hvis I er flere i en familie, som skal deles om en paddel, så er det helt optimalt at den kan justeres til en given højde, eller til den måde den skal bruges på på en SUP.

Slider hand in motion from right to left
Sorter efter:
Standard
Pris: lav
Pris: høj
Navn: a-å
Navn: å-a
Besparelse
Tahe Swan Alu LL 165-205 justerbar SUP padel
495 kr. 799 kr.
Du sparer 304 kr.
Aztron Neo Composite Vario Junior paddel - kun 589 gram
225 kr. 500 kr.
Du sparer 275 kr.
Aztron Power Carbon 70 - 3-delt SUP paddel
1.250 kr. 3.000 kr.
Du sparer 1.750 kr.
Aztron Next Carbon 30 Hybrid SUP paddel (185-225 cm)
850 kr. 2.100 kr.
Du sparer 1.250 kr.
Advanced Elements Hula™ justerbar SUP paddel
349 kr. 659 kr.
Du sparer 310 kr.
Advanced Elements AdapTour™ justerbar SUP paddel
650 kr. 699 kr.
Du sparer 49 kr.

Hvilket materiale er padlerne lavet i?

Padlernes skaft er lavet i aluminium eller i stift og ultra let fiberglas. Selve bladene er lavet i polycarbonat, som er meget slagfast, let og stift.

Alle padlerne har robuste greb, så du får et sikkert og godt greb, når du skal padle, uden det flekser eller smutter ud af hånden.

Padlerne kan flyde

En paddel har som oftes små skumrør indbygget i selve skaftet for at sikre, at de ikke synker til bunds, hvis du skulle gå hen og tabe den i vandet. Padlerne som er lavet i fiberglas kan flyde på vandet. Men undgå at padlerne ligger for lang tid i vandet, da de langsomt kan tage vand ind i samlingen eller der hvor de kan justeres.

Vores padler er nemme at transportere sammen med din SUP

Flere af padlerne kan deles så de er nemme at transporteres sammen med din SUP i rygsækken eller tasken. De kan også justeres nemt, så de passer dig perfekt eller hvis den skal deles med en anden. Frygter du at en flerdelt paddel vil være løs og blød, så kan du være rolig. De er alle i høj kvalitet og stor stivhed.

Ved hver paddel er der i produktbeskrivelsen beskrevet hvilke materialer de er lavet af, hvad de vejer og hvilke længder de kan justeres i.

Valg af paddel

Når du vælger paddel, så er der flere ting du skal kigge efter. Du skal selvfølgelig finde en, som kan justeres til en passende højde til dig. I shoppen her finder du kun padler, som kan blive mellem 170 til 213 cm i længden.

Hvilken længde paddel passer så til dig?

Der er 3 forskellige indstillinger til dig. Forståer på den måde, at du kan have flere formål med brugen. Enten til race, til almindelig surfing eller til touring, altså de lidt langsommere og længere dage.

Du kan under hver paddel se et skema over anbefalede paddel-længder - og på skemaet nedenfor - eller se skemaet her (åbner i ny fane). Selvfølgelig kan du have personlige præferencer, der falder en lille smule udenfor, men skemaet giver et rigtig godt overblik.

skema over anbefalet paddel-længde

 

Trustpilot