Dansk webshop - dansk flag Dansk webshop

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon Sitontop.dk har prisgaranti

Neoprendragte og våddragte til kajak og SUP - også til børn

Pt. sælger vi ikke neoprendragter/våddragter, men vi får et helt nyt sortiment af våddragter og neoprendragter til sæsonen 2020

Vi er igang med at udvide sortimentet og der kan nu købes våddragter og neoprendragter til SUP, surfing og kajak.

Filtrér produkterne

Filtrér produkterne

Filtrér produkterne

Filtrér produkterne

Neoprendragter til SUP

 

 

 

Det er i stigende grad blevet en trend at dyrke triatlon. Og i ligeså høj grad en trand, at anskaffe sig det bedste udstyr så man kan skabe sig det bedste udgangspunkt for et godt resultat.

Hos Sitontop.dk er vi helt klar over, at der også stilles højere og højere krav til triatleters og motionisters udstyr. Så derfor har vi sørget for kun at forhandle udstyr som vi selv vil bruge.

Den rette våddragt til dit behov

De våddragter eller neoprendragter vi fører hos Sitontop.dk er specielt designet til specifikke behov - som for eksempel til enten kajak eller SUP. Det som gør forskellen på disse dragter er, at flere områder på dragten har paneler og områder, hvor materialet skal kunne flekse på en bestemt måde eller have en given slidstyrke på udsatte steder. Så en våddragt er ikke bare en våddragt.

Hvorfor en neoprendragt?

Det kan siges kort - så du ikke begynder at fryse, når du for eksempel er på SUP.

Udover din kropstemperatur, så 

Mere god info til dit køb af våddragt

Den våddragt du skal bruge til svømning og tri er anderledes end den våddragt, som du skal bruge til surfing, dykning eller surfing. Den væsentligste forskel mellem en triatlon eller svømme våddragt og en våddragt du skal bruge til surfing eller andre sportsgrene er, hvordan de interagerer med vandet omkring dem. Formålet med en dragt som ikke er til svømning er generelt varme og beskyttelse. På grund af dette er de designet som en tung, fleksibel svamp. Disse våddragter holder vand tæt på din hud og tillader din kropsvarme, at varme vandet og derefter opbevare det opvarmede vand. Hvis du forsøger at svømme i dette, er det bogstaveligt talt ligesom, at svømme med dit tøj på - tungt og langsomt.

Neoprenmaterialerne skæres i sektioner, der passer til hver del af din krop. Disse forskellige sektioner og paneler er af forskellige tykkelser af materiale, der derfor giver forskellige mængder af opdrift. For eksempel har de fleste trænings-våddragter på 3 niveauer 3 mm materiale rundt om benene og 1,5 til 2 mm rundt om brystet og arme. Dette er designet til at bringe svømmere op til overfladen til en mere passende position i vandet.

Prisforskelle på neoprendragt

Der er nogle forskelle, der er vigtige at notere sig mellem prisniveauer såvel som mærker. Disse omfatter sømmene, blandingen af ​​gummi, tykkelse af materiale, mængde og struktur af specialmaterialer og eventuelle specielle designs på tværs af hele våddragtens hals, der er blevet indarbejdet for at øge svømningshastigheden. High-end-dragter har ekstremt specialiserede materialer, og hver kropsdel ​​har specielle belægninger og strukturer designet til at være mere hydrodynamiske.

Hvordan skal en neoprendragt passe?

  • Tæt men ikke stramt.
  • Ingen folder eller overskydende materiale.
  • Bevægelse af skuldermobilitet er vigtigt!
  • Tilpasningen af ​​halsen er en overvejelse, så du ikke føler at du bliver kvalt.
  • Sørg for, at armen og benhullerne er lige så tætte, så de ikke trækker vand ind = ekstra vægt.

Hvad er den største forskel mellem Fullsuits og Long Johns?

Fullsuits er mere flydende. Der er mere gummi i en fullsuit, som du får bedre opdrift. Hvis du er afbalanceret og ligger højere i vandet, så kommer du hurtigere frem (der er mindre vand at svømme igennem).

En anden grund til at en fullsuit er mere flydende, er at de slipper mindre vand ind. Det er næsten umuligt at få en helt vandtæt tætning omkring skuldrene på en Long John. Dette øger vægten, hvilket igen reducerer opdrift. Fullsuits har mindre træk. Uanset hvor god din Long John er, vil den stadig have områder omkring skuldrene, der er åbne for større vandindgang. Dette skaber en faldskærmseffekt, og mere træk svarer til lavere hastighed.

Måske er det største anvendelsesområde for Long Johns våddragter i varmere klimaer. Ved høje vandtemperaturer over lange afstande kan nogle atleter overophedes i en Fullsuit. Dette er nok det bedste eksempel, hvor en Long John er passende.

Du kan også besøge Watery. Watery har et godt sortiment og yderst kompetent rådgivning fra professionelle svømmere, hvis du søger våddragte til svømning.

Vil du svømme en rygcrawl hurtigere end nogensinde? Så tag et smut over på Rygcrawl.dk og blive inspireret.