Dansk webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Nye mærker af paddle boards hos Sitontop.dk

af Martin Linde d. 17-09-2020 23:31

Vi har fået nye mærker på shoppen. Vi har fået forhandling af nogen af de mest solgte paddle boards og kajakker fra Aztron og Aqua Marina.

Både Aztron og Aqua Marina er i de seneste år virkelig stået frem med et stort og bredt udvalg af fede paddle boards. De udmærker sig primært med deres design, som er meget tiltalende og er en af årsagerne til deres store succes.

Desuden har de et enormt udvalg af typer af paddle boards, som sikre at der er noget for enhver smag.

Også prisniveauet er for enhver. De to mærker har SUPs, som er meget prisvenlige, men også for dem, som gerne vil bruge lidt flere penge på deres SUP. Det vil typisk være nogen, som har helt specifikke ønsker omkring brug og kvalitet.

Du kan se et lille udsnit nedenfor af de nye mærker, men der er selvfølgelig mange mange flere modeller. Modeller som passer til alt fra nybegyndere, børn, til yoga og til mere seriøse sportsfolk. Fælles for dem vi sælger her i butikken er, at de alle er oppustelige. Det er nemlig vores primære niche og force. Det er den type, som rigtigt mange kan få det optimale ud af, da det er nemt og bekvemt for de fleste uanset om man bor i byen eller på landet, i stort eller småt eller om man bil eller ej.

Vi har stadig et stærkt samarbejde med Advanced Elements - og det vil fortsætte ind i den nye 2021-sæson.

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo