⚠️ FRI FRAGT over 500 kr. ⚠️

Spar op til +50%! Skynd dig til vores lagersalg - Begrænset antal! Skynd dig før det er for sent!

Se annoncerne her

Aqua Marina SUP - paddleboards med value-for-money

Aqua Marina SUP er bestseller

Aqua Marina er et af de absolut mest populære brands, når det kommer til oppustelige SUP.

Aqua Marina har på deres paddleboard formået, at få kombineret 4 vigtige elementer for brugerne. Design, pris, kvalitet og funktionalitet.

Her virkelig tale om value-for-money.

Aqua Marina SUPs har et moderne design. Friskt og populært hos de fleste. En Aqua Marina SUP kan anbefales til dig, som ikke vil vende vrangen ud på pungen, have et fedt design og bare value-for-money.

Aqua Marina har et meget bredt sortiment af paddleboards, så du kan finde en SUP uanset om det er til børn/unge, ældre, nybegyndere, øvede eller bare for hyggens eller motionens skyld.

Slider hand in motion from right to left
Sorter efter:
Standard
Pris: lav
Pris: høj
Navn: a-å
Navn: å-a
Besparelse
Aqua Marina Breeze 9'10" - allround SUP - Komplet pakke
1.990 kr. 4.200 kr.
Du sparer 2.210 kr.
Aqua Marina Hyper 11'6 - touring SUP - pakke
3.595 kr. 6.700 kr.
Du sparer 3.105 kr.
Aqua Marina Magma 10'10 - allround SUP - komplet pakke
2.995 kr. 5.600 kr.
Du sparer 2.605 kr.
Aqua Marina Hyper 12'6 - touring SUP - pakke
3.995 kr. 7.200 kr.
Du sparer 3.205 kr.
[KUN 2 stk] Aqua Marina Breeze 9'10" - allround SUP - Komplet pakke
2.450 kr. 4.200 kr.
Du sparer 1.750 kr.
[KUN 1 stk] Aqua Marina Magma 10'10 - allround SUP - komplet pakke
2.995 kr. 5.600 kr.
Du sparer 2.605 kr.
[KUN 1 stk] Aqua Marina Hyper 11'6 - touring SUP - pakke
3.595 kr. 6.400 kr.
Du sparer 2.805 kr.
[KUN 1 stk] Aqua Marina Hyper 12'6 - touring SUP - pakke
3.995 kr. 5.900 kr.
Du sparer 1.905 kr.

Aqua Marina SUP, lave priser, høj kvalitet

Aqua Marina er blevet et stort og kendt mærke til lave priser, som alle kan komme til. Det nye sortiment af SUPs ligner de senere år, når det gælder de forskellige modeller. Der er bestemt lavet forbedringer i formen og designet af disse nyere Aqua Marina SUP. I videoen nedenfor får du et kig på de mest populære SUPs i 2019-serien. Fra det billigere allround-bord til Aqua Marina race-modellen.

aqua marina sup modeller aqua marina sup modeller aqua marina sup modeller aqua marina sup modeller aqua marina sup modeller aqua marina sup modeller

Aqua Marina trends

Er der plads til mere end en fritids / afslappet tilgang i iSUP-kategorien?

En ISUP er blevet meget hårdføre takket være udviklingen af ​​de forstærkede DWF-materialer (dobbelt vægstof).

I dag kan du allerede få nogle modeller, der kan pumpes helt op til 20psi. Det giver en ekstrem stivhed, der gør iSUP'en meget konkurrencedygtigt overfor et hard-board. Disse højtryks iSUP's er ideelle til øvede SUP'ere, som vil begå sig på det mest udfordrende vand, samtidig med at de giver så meget mere transportabilitet.

Aqua Marina har dedikeret sig SUPs. I 2020 har Aqua Marina designet en all-round serie med optimerede konturer og lækker grafik. Den nye dobbeltkammerteknologi bruges på de nye touringboards for ekstra sikkerhed og stivhed.

Det splinternye raceboard er en af de hurtigste iSUP på markedet på grund af den ekstremt lave vægt og stivhed (14ft-dobbeltlags race board er kun på 11 kg).

Generelle tips til Aqua Marina SUP

Her får du et par råd til din SUP.

  • Når du bruger en SUP, så handler det i høj grad om balance. Så start med at finde din balance. Start på knæene, hold dig centralt og meget vigtigt, skal du rykke dig frem eller tilbage, så sørg for at holde lige meget tryk på hver side af midten. Løfter du den ene fod, så kæntrer du. Hop med helt små hop frem eller tilbage - så ryger du ikke i vandet.
  • Har du pumpet din Aqua Marina SUP holdt op til max, så efterlad den ikke i stærk sol. Varmen udvider luften i dit board, så det kan tage skade, hvis trykket stiger til over max.
  • I forlængelse af det forrige tip, så husk omvendt, at tjekke trykket, hvis du har taget lidt luft ud af SUP'en eller du skal bruge det igen efter nogle dage.
  • Vask paddleboardet efter brug, hvis der er saltvand på eller sand og sten. Det behøver ikke yderligere behandling en vand, evt. vand og sæbe.
  • Sørg for for at dit paddleboard ikke ligger vådt for mange timer i din taske efter brug. Pak den evt ud, når du kommer hjem.

Vil du læse mere om Aqua Marina SUP, så kan du læse mere her.

Trustpilot