Tomme vægge er no-go

Sponsoreret indhold

Indhold på dine vægge pryder og skaber et bedre helhedsindtryk af din bolig end vægge uden noget som helst. Derfor er det i dag et stort og rungende no-go ikke at beklæde dine vægge med andet end hvid maling. Grunden til det er, at plakater, vægure og spejle er fyld, der skaber indtryk og danner billeder i hovedet - bogstaveligt talt. Plakaterne kan blandt andet være fra dine ture på vandet i din oppustelige kajak. Måske du har set nogle smukke solnedgange eller flotte dyr.

Har du præferencer inden for farver på din boligs vægge, kan disse pynte så pænt og skabe mere liv i rummet. Når du har farver på væggene, får du en helt anden fornemmelse, og det er ikke længere et kedeligt og monotont hjem, der trænger til indhold. Lad os derfor se nærmere på, hvad du kan gøre for at optimere din bolig, således at den bliver hyggelig og ikke mindst hjemlig.

Plakater i rammer det nye sort

Har du ikke råd til at investere i dyre malerier, er plakater med ramme et ganske glimrende alternativ. Det er en meget billigere løsning, der kan laves rigtigt pænt. Mange gange kan du få plakater, der er så virkelighedstro, som var det et autentisk maleri, der giver den selvsamme fornemmelse og oplevelse. Der er virkelig kommet gang i plakatsalget i Danmark, da ønsket om at give liv til væggene er blevet et hit.

Der findes mange forskellige stilarter og genrer inden for plakater og malerier, hvorfor der er noget for en bred smag og helt sikkert også noget, der falder i god jord hos dig. Plakater er nemme at hænge op, når først de er rammet ind, og det er relativt ligetil at få dem til at se eksklusive ud, hvis det er dit ønske.

Det rå beton-look vinder indpas

Går vi mere konkret i dybden med selve strukturen på dine vægge, er rå mur og beton-looket virkeligt blevet populært og har vundet stort indpas i de danske hjem. Der findes forskelligartede metoder og teknikker til at frembringe disse looks, hvorfor det er om at finde et udseende, der passer til netop din bolig. Alt efter om du vælger Kabe-mørtel, eller maling om man vil, kan det løbe lidt op i pris. Du skal selv vide lidt om, hvordan du smører det på og efterbehandler det. Eller du kan betale en maler for at gøre for dig.

Det behøver ikke partout at være mærkevare inden for maling, da andre mærker sagtens kan gøre det. Du skal dog beslutte dig for, om du er gør-det-selv-typen, der gerne vil gå til hånde og dermed spare nogle penge. Eller om du har penge nok til at få det udført af professionelle fagfolk. Er du mere til den billigere løsning, er andet indhold på dine vægge bestemt også en givtig investering. Men farver er uden tvivl noget, der frembringer det bedste i såvel din bolig som dit humør. Held og lykke med at finde de malerier og plakater, der passer ind i dit hjem og til din stil.

Trustpilot