⚠️ FRI FRAGT over 500 kr. ⚠️

Bestil Advanced Elements kajakpakke og få gratis taske

Spar op til +50%! Skynd dig til vores lagersalg - Begrænset antal! Skynd dig før det er for sent!

Se annoncerne her

Du har ikke adgang til metoden getOwnId()

" alt="Billigst på PriceRunner" />

Planlæg din aktive ferie sådan her

Sponsoreret indhold

Bruger du meget af din vågne tid på at være aktiv? Elsker du at surfe, cykle, løbe og bare være i gang hele tiden? Så kan du tage på aktiv ferie. Find ud af her, hvordan du planlægger din aktive ferie.

Sådan finder du det helt rigtige udstyr

Når du skal på aktiv ferie, så er det jo vigtigt, at du har det helt rigtige udstyr med. Det kan være, at du gerne vil have din egen cykel med, fordi du elsker at cykle. Det er ikke helt det samme, hvis du skal ud og leje en cykel, mens du er på ferie. Hvis du er glad for at løbe, så er det jo vigtigt, at du pakker dine løbesko, men også noget træningstøj, som du kan bruge i det klima, hvor du skal hen. Det er vigtigt, at du medbringer alle de ting, du skal bruge, for at være fysisk aktiv på din ferie. Hvis du selv skal køre, så har du mulighed for at tage alt dit udstyr med, og have fuld fokus på din aktive ferie.

Du har også mulighed for at tage dit surfboard eller et paddle board med, hvis du er glad for at dyrke sport på vandet. Du har jo alle muligheder for at gøre din ferie til lige det, som du gerne vil have. Du kan vælge lige de sportsaktiviteter, som du gerne vil dyrke på din ferie, og det er det udstyr, du skal bruge til din ferie. Det kan være, at du kan leje noget udstyr, der hvor du skal hen, eller det kan være, at du skal have det hele med hjemmefra. Det er jo sjovest at have alting med hjemmefra, så du har dit eget udstyr, som du kan bruge lige som du har lyst, også når du kommer hjem igen.

Få det meste ud af dine penge på din aktive ferie

Det kan være dyrt at tage på en aktiv ferie, fordi det altid koster lidt ekstra penge at tage på ferie. Dog kan det være lidt dyrt på en aktiv ferie, hvis du skal ud og leje alle tingene, som du skal bruge for at kunne være aktiv. Det er dog et valg, du træffer, hvis du virkelig elsker at være aktiv, og så ved du også, hvad det kommer til at koste, inden du tager afsted. Hvis du gerne vil have det meste ud af dine penge på din aktive ferie, så kan du tage dit eget udstyr med. Det gør, at du sparer lidt penge undervejs.

På en aktiv ferie, er det vigtigt at have en form for snack på dig hele tiden, fordi du jo ofte dyrker motion. Derfor kan det være en god idé at tage nogle af dine yndlingssnacks med hjemmefra, så du altid har noget, hvis du skulle gå hen og blive sukkerkold. På den måde kan du også spare lidt penge, så du ikke hele tiden skal ud og købe snacks. 

Rejs i længere tid med dette trick

Hvis du drømmer om at kunne få lov til at rejse i lidt længere tid, så kan du her få et lille trick. Du skal ligge et budget, så du ved, hvor mange penge du har at gøre med på din ferie. Så kan du finde et billigere sted at sove, så du kan være afsted i lidt længere tid.

Desuden har du mulighed for at låne lidt penge, hvis du gerne vil have en lidt længere aktiv ferie. Beregn dit kviklån og find ud af, hvor mange penge ud kan låne til din ferie, så du kan være væk længere.

Trustpilot