⚠️ FRI FRAGT over 500 kr. ⚠️

Spar op til +50%! Skynd dig til vores lagersalg - Begrænset antal! Skynd dig før det er for sent!

Se annoncerne her

Kom af sted på kajakrejse - 3 tips

Sponsoreret indhold

Et nyt år har meldt sin ankomst, og det betyder nytårsforsæt en masse. Bør dit være en tur i ind- eller udland i kajakken, hvor du får lov til at opleve ukendt farvand, eksotisk natur og selvfølgelig kulturen i området? Kajakrejser er en fantastisk måde at udleve din hobby i kajakken, og det kan være lige det, du har brug for, hvis du er kørt (eller sejlet) død i de områder, du kender. Her i artiklen får du tre tips til, hvordan du kan komme af sted på en kajakrejse, du aldrig glemmer.

Lån pengene, og betal senere

Det kan være en stor udgift at skulle have sin kajak med sig til udlandet - især hvis du rejser langt til fremmede lande. Hvis du ikke har sparet op eller blot foretrækker at splitte regningen op i flere, små bidder, kan et lån være en god løsning. Du kan enten låne hele beløbet eller en del til at spæde din opsparing op. Skal du til Norge, kan du med fordel overveje den norske låneportal forbrukslån.com. Her kan du både låne til selve rejsen, ligesom det også er muligt at optage et lån til køb af selve kajakken, hvis du i samme forbindelse har brug for en ny af slagsen.

Rejs med klubben

Hvis du ikke allerede er medlem af en ro- eller kajakklub, er der rigtig god grund til at overveje det. Ikke blot får du mulighed for at ro med andre, som har samme hobby som dig selv - nej, rigtig mange klubber arrangerer hvert år ture til udlandet, hvor de sørger for alt fra fragt til indkvartering. Klubberne har desuden ofte gode aftaler med de forskellige aktører, hvilket betyder, at de kan tilbyde en bedre pris til dig, når du skal af sted. Det er selvfølgelig ikke kun for kajakrejsens skyld, at du bør melde dig ind i en klub, da du jo også skal betale kontingent for at være medlem. Men det er blot endnu en god grund til at deltage i foreningslivet. Du kan finde en ro- og kajakklub i nærheden af dig på denne hjemmeside.

Sejl Danmark rundt

Hvis finanserne ikke rækker til en tur til det store udland, kan du altid starte med en tur rundt omkring i Danmark. Om sommeren er det skønt at ro kajak nær kysterne og se de travle havnebyer, hvor der er liv og glade dage. Du kan overnatte i nogle af de mange shelters i hele landet, og er du klar på en autentisk oplevelse, kan du fange din egen aftensmad i form af alt godt fra havet. Danmark er på ingen måde noget dårligt valg til en kajakrejse, og på denne måde får du også hår på brystet, inden du sætter kursen mod helt andre, fremmede farvande. Det kan være en god træning og forberedelse på det, der venter næste år, eller når budgettet tillader det. Uanset hvad er det bare om at komme af sted - du får i hvert fald intet ud af at sidde derhjemme.

Trustpilot