⚠️ FRI FRAGT over 500 kr. ⚠️

Bestil Advanced Elements kajakpakke og få gratis taske

Spar op til +50%! Skynd dig til vores lagersalg - Begrænset antal! Skynd dig før det er for sent!

Se annoncerne her

Udgivet d. 25-10-2020 22:30

Oppustelig kano - hvilke skal du købe og hvad skal du vide?

Oppustelige kanoer er blevet super moderne. Som navnet antyder er en oppustelig kano en kano, der selvfølgelig skal pustes op. Det er også derfor, at den er så nem at have med sig - eller opbevare - og dette i modsætning til en almindelig hardshell kano.

Man kan bruge en oppustelig kano på både søer og have, og det er kun fantasien, der sætter grænser for de mange muligheder, man får med en sådan. Uanset hvem man er, kan man få stor fornøjelse af turene på vandet, og kan selvfølgelig nemt bruges til hverdag, i weekenderne og i ferierne.

Hvad skal du kigge efter når du køber en oppustelig kano?

Når du er på udkig efter en oppustelig kano, så skal du selvfølgelig holde øje med kvaliteten på kanoen.

Det er en god idé at købe en kano, der er produceret af de mere anerkendte producenter som fx Advanced Elements og Aqua Marina. Begge brands nogen, som giver mulighed for, at kanoen kan bruges og bevares i mange år fremover.

Det er vigtigt, at den er fremstillet i stærk PVC, der beskytter mod forskellige former for slitage, for på den måde får den en holdbarhed, der er langt længere.

Du skal også vælge størrelsen på kanoen selvfølgelig, da de kan fås i vidt forskellige størrelser. Skal den oppustelige kano kunne både rumme og kunne bære 1 person, 2 personer eller 3 personer.

Sidst men ikke mindst kan du også tænke lidt over, hvad det er for en farve du godt kunne tænke dig.

Og så skal du selvfølgelig altid læse al den brugbare information, som du kan finde på den enkelte oppustelige kano, inden du vælger at anskaffe sig den. Ikke mindst fordi du skal vælge den helt rette oppustelige kano efter din pengepung og dine forventninger.

Kan alle bruge en oppustelig kano?

Alle, der er vilde med at være på vandet eller havet, kan bruge en oppustelig kano. Den er nem at have med sig, og man sparer sig selv for rigtig meget besvær, når man anskaffer sig sådan en. Det er både for børn og voksne, og hvis der er tale om, at det er børn, der skal bruge den, så skal man som voksen huske at være med i kanoen. Det er meget forskelligt, hvor mange personer der er plads til i en oppustelig kano, og det er selvfølgelig også noget, som man skal være opmærksom på og sætte sig ind i ved købet. Der skal nemlig meget gerne være plads til alle.

Med en oppustelig kano er der plads til mange timers sjov og spas på havet, og man skal selvfølgelig også vide, at der er tale om, at man kan få rigtig god motion. En oppustelig kano kan bruges både forår, sommer og efterår, og fornøjelsen er selvfølgelig størst, når vejret er godt. Det er en fantastisk og afslappende måde at være sammen på. Det gode er også, at man ikke nødvendigvis behøver at bo i nærheden af vandet eller havet for at anskaffe sig en oppustelig kano. Det er nemlig super nemt at tage den med i bilen, når man skal af sted. Man kan derfor også sagtens have den med på ferie eller forskellige former for udflugter. Det er en fornøjelig måde at opleve vandet på - og særligt også hvis man gerne vil ud at se noget helt nyt fra tid til anden. I Danmark er der som bekendt mange have og søer.

Hvilke mærker skal du kigge på, når du kigger efter en oppustelig kajak?

Når man skal ud at anskaffe en oppustelig kano, så skal man selvfølgelig være opmærksom på, hvad det er for et mærke, man vælger. Der findes nemlig flere forskellige producenter på markedet, men der er særligt to, som man med fordel kan rette blikke mod. Der er her tale om Advanced Elements Island Voyage og Aqua Marina Tomahwk. Begge mærker leverer oppustelige kanoer i god og holdbar kvalitet, og der findes et hav af spændende modeller at vælge imellem. Priserne spænder også bredt, og man kan derfor med sikkerhed finde en oppustelig kano, som man kan bruge. Begge mærker fremstiller oppustelige kanoer med fine detaljer, og man kan også få et hav af tilbehør at vælge imellem.

Det er altid vigtigt at vælge en oppustelig kano i den bedst tænkelige kvalitet. Det er dog selvfølgelig også meget vigtigt, at pris og kvalitet hænger godt sammen, og man bør som minimum altid gå efter en god kano, der kan holde i rigtig mange år fremover. Det er derfor også altid en god idé at undersøge markedet godt, og der er ikke nogen grund til at købe for billigt. Med en god og holdbar oppustelig kano kan man få det, som man går efter, og man kan glæde sig over den dejlige fornemmelse på vandet i rigtig mange år fremover.

Ønsker man både gode og anderledes, og samtidig uforglemmelige oplevelser, så kan en kanooplevelse gøre noget helt usædvanligt, og det kan være med til at gøre hverdagen langt bedre. Vandet giver fantastiske oplevelser, og det er også en dejlig måde at være sammen på. Det er uanset, hvem man er.

Slider hand in motion from right to left
Advanced Elements Island Voyage™ (2er) pakketilbud
4.490 kr. 5.626 kr.
Du sparer 1.136 kr.
Trustpilot