Dansk webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Hold dig over vandet med en svømmevest

af Martin Linde d. 05-05-2020 22:33

Er du vant til at sejle i kano og kajak, kender du sikkert alt til svømmevesten. Er du derimod ny i branchen, er der nogle ting, som er værd at vide. Lige meget hvor godt man svømmer, er det altid en god ide med lidt ekstra sikkerhed. Man ved nemlig aldrig hvad der kan ske. Skulle man for eksempel være så uheldig at falde i vandet og slå hovedet, nytter det ikke noget at være en god svømmer. Selvfølgelig sker dette sjældent. Men det er rart at have den ekstra opdrift fra vesten, får man brug for den. Det samme gælder hvis man ikke er vant til at svømme. Så sparer man på kræfterne. Samtidig føler man sig også lidt mere sikker på vandet.

Hold børnene sikre med svømmevesten

Når familien er på stranden, vil børnene ofte gerne blive i vandet efter de voksne er gået tilbage på stranden. Det kan til tider være lidt besværligt, da man gerne vil holde børnene sikre. Giver man dem en svømmevest på, kan man trygt ligge sig op under parasollen og nyde livet. Ligger man på stranden og holder øjnene åbne, kan børnene sagtens rende rundt i vandet og lege. Skulle der nu ske noget, kan man hurtigt gå ud og give dem en hånd mens svømmevesten holder dem oppe. Det er bare lettere at slappe af når man ved, at ens børn klarer sig.

Er du ikke den bedste svømmer, eller måske bare ikke vant til at befinde dig i havet? Så kan en svømmevest ligeledes hjælpe dig. Vil man gerne et stykke ud, kræver det som regel en svømmetur. Svømmer man sjældent, er dette ekstra hårdt for musklerne. Hopper man i vesten før svømmeturen, kan man igen føle sig sikker. Begynder man at føle sig træt under svømmeturen, kan man nemlig bare tage en pause. Takket være vesten behøver man ikke at bruge krudt på at holde sig oppe. Så kan man trygt ligge i vandoverfladen indtil man er klar til at svømme tilbage igen. Dette er en nem og lækker løsning både til kano- og kajakture, men også til almindelige svømmeture. Svømmevesten gør dog ikke alt arbejdet for dig. Man skal også selv gøre en indsats. Den hjælper dig bare godt på vej.

Fås i mange udgaver

Lige meget om du er til lille, orange eller grøn, skal du nok finde en der passer til dig og dine behov. Samtidig fås de også i forskellige designs, størrelser og meget mere. Tit fås de med lommer, fløjte til nødstilfælde osv. Da mennesker også kommer i mange forskellige størrelser, er det ofte muligt at justere på forskellige tilpasningsspænder. Svømmevesten hjælper dig også med at holde varmen, ligesom almindeligt tøj gør. Søger man en lidt mere avanceret vest, fås dette også. For eksempel kan man få en vest, som kan bruges til fluefiskeri. Så der er både ekstra lommer og stangholder på denne model. Mulighederne er mange, så det er bare med at finde det der passer til dig.

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo