Dansk webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Dyrk yoga på en SUP >> SUP Yoga hitter nu stort >> Godt for sindet

af Martin Linde d. 18-02-2020 01:07

Yoga er blevet i stort hit i både udlandet og Danmark, og dyrkes nu ikke kun af "alternative" personer, men af folk fra alle samfundslag og sportsgrene. Også professionelle sportsfolk dyrker yoga.

Hvad mange mennesker dog ikke ved - men du gør, ellers var du ikke end her - så er det også blevet populært at dyrke yoga på en sup - eller rettere en ySUP.

Du kan i øvrigt se vores udvalg ySUPs nederst i denne artikel.

Yoga SUP er der faktisk flere og flere, der begynder på, og det er i den forbindelse også muligt at anskaffe sig et såkaldt yoga paddleboard. Det er en fremragende måde, at opholde sig på vandet på, og det kræver naturligvis også en vis balance og koncentrationsevne. Det er i forvejen helt meditativt at være på vandet. Men så at dyrke yoga på vandet på en yoga SUP er bare dobbelt så givende. Godt for krop og sjæl.

Det er faktisk noget du relativt hurtigt kan træne dig op til det. Hvis du er interesseret i, at dyrke yoga på en sup, så skal du kigge nærmere på den såkaldte ySUP. Den er nemlig beregnet til dette.

Hvis man er nysgerrig på, hvad yoga på en sup er for noget, og man gerne vil lære mere om det, så kan man finde både billeder og videoer online - og vi vil også smide en masse på her løbende. Så kan du evt. selv finde programmer online eller finde en instruktør i dit lokal yoga studio.

Du kan se vores udvalg af yoga SUP her.

Yoga på en SUP er nyt og moderne, men kommet for at blive

Yoga på en SUP er alligevel relativt nyt. I hvert fald herhjemme, men det er yderst spændende, og det er en rigtig fin måde at bevæge sig på. Det er bare at tage sin SUP med ud til vandet, og så kan man kaste sig ud i alverdens yogaøvelser på boardet. Der er naturligvis nogle former for yoga, der er mere velegnet til SUP'en end andre, men det er også noget, som man kan læse meget mere om på nettet eller hos din yogaunderviser. Når sommeren først er over Danmark, så er det forventet, at yoga på SUP vil blive rigtig stort.

Der vil også være hold rundt omkring i hele Danmark, og det er jo nogle, som man kan deltage på, hvis det er første gang, man kaster sig ud i det. Det kan dog også være fint, at tage af sted selv og dyrke yoga. Der er mange mennesker, der finder ro på denne måde, og når man er på vandet, og dermed i naturen, så kan det blive en meget stor oplevelse. Der er også mange, der allerede har fået øjnene op for dette spændende yoga-fænomen.

Prøv en ySUP

Hvis du skal prøve noget nyt i år, så må det være en ySUP. Det er moderne som aldrig før at finde ro i livet, og det er her, at yoga kommer ind i billedet. SUP'en generelt er blevet yderst populær og har været det i nogle år efterhånden, og når man står eller sidder på en SUP og lader sig bevæge hen over vandet, så kan det føles som om, at der sker mirakler. Det er nemlig en fantastisk fornemmelse, og det er bestemt for det helt almindelige menneske. Når man kan inkorporere sine daglige yogaøvelser som en del af dette, så er det ikke svært at komme i zen. Det er vigtigt at vide, at man sagtens kan dyrke yoga på en SUP alene, men der er også mange, der finder sammen i fællesskaber omkring det. Der opstår også hold rundt omkring både forår og sommer, og det ser ud til, at der vil komme endnu flere til. En investering i en yoga-SUP er for dig, der gerne vil prøve noget nyt og anderledes. Det er en god måde at bevæge sig på, og man kan få masser af timer til at gå på vandet på denne måde.

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo