Dansk webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Brugt oppustelig SUP - 5 vigtige råd før du køber en brugt SUP

af Martin Linde d. 18-02-2020 00:33

En SUP, også kaldet paddle board, er populær som aldrig før. Ikke blot blandt unge mennesker, for der er især også mange voksne mennesker, der er begejstrede for denne udfoldelse på vandet. Der findes et stort udvalg af SUPs, men det kan også være en dyr investering.

Derfor kan du også overveje, at købe en brugt oppustelig SUP.

Men der er nogle ting du skal overveje før du køber en brugt oppustelig SUP.

Sitontop.dk har altid nogle kraftigt nedsatte komplette pakker med oppustelig SUP plus udstyr - du kan se vores oppustelige paddel boards her.

5 råd til køb af en brug oppustelig SUP

  1. Find en brugt oppustelig SUP, som ikke er tudsegammel og har ligge gemt væk, så den evt. er lidt krakkeleret - specielt, hvis den oprindeligt har været lidt billig. Ellers kan du ligeså godt købe en af vores komplette SUP-pakker, som kan fås til nogle tusind kroner inkl paddel, leash, taske og pumpe.
  2. Måske det vigtigste punkt. Køb den brugte SUP, som passer til dit behov (Hvordan ved man hvilken SUP passer til ens behov og person?). Ellers ender det alligevel med, at din besparelse og dit køb er spildt.
  3. Sørg for at få en kvittering med. Hvis der stadig er garanti og reklamtion på. Det kan være en dyr fornøjelse, hvis den går i stykker og den ikke kan repareres igen.
  4. Enten skal du have lov til, at teste det eller lade handlen gå tilbage efter du har fået testet det brugte paddle board, hvis ikke det er som du har forventet eller du finder små huller eller skader efterfølgende, som du ikke lige kunne se ved første kig.
  5. Hente din brugte SUP personligt. Der er en hvis risiko med at få sendt et brugt paddle board med posten eller fragtmanden. Dog kan man få en forsikring med forsendelsen.

Det er en mulighed, at finde en god brugt SUP, når bare du undersøger markedets for de brugte godt og grundigt. Men de skal altså have en rigtig god pris i forhold til nyprise, da du som sagt nemt kan komme til en helt ny til små penge.

Det gode ved en oppustelig SUP er, at den er nem at have med sig. Det betyder derfor, at man ikke behøver bo lige ved vandet - mens man heller ikke behøver have en bil. Få masser af timers sjov og spas med en brugt oppustelig SUP. Både foråret og sommeren er snart på vej, og det betyder, at man kan få masser af timers sjov og spas med en SUP.

Overvejer du enten en ny eller en brugt oppustelig SUP, så kan du virkelig få noget for pengene for tiden. Der findes mange nye og brugte SUPs på markedet, der både er velholdte, og som ej heller har så mange år på bagen. Et brugt paddleboard kan og vil fungere præcis lige så godt som en SUP - i mange tilfælde i hvert fald. Når først du er ude på havet, så kan du formentlig intet mærke.

En brugt SUP kan give sjov til hele sommeren og hele familien

Der er ikke nogen tvivl om, at et paddleboard kan være med til, at gøre sommeren meget bedre, sjovere og mere spændende. Man skal naturligvis lige i gang, da det godt kan være lidt svært i starten - i ca en halv til en hel time kun. Efter lidt træning kan du blive rigtig god til, at mestre en SUP, og når du mærker den store fornøjelse, der er ved at bevæge sig rundt på bølgerne, så bliver det ikke meget bedre. Man både kan og vil få masser af glæde ud af en brugt SUP, og du vil meget hurtigt fryde dig over, hvor nemt det er, at have den med rundt omkring. Med et brugt paddleboard, får du det aller bedste fra en SUP - bare billigere.

WORRY LES, PADDLE MORE

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo