FRI FRAGT på alle SUPs i juni! Brug koden FRI


Dansk webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Brugt oppustelig SUP - læs her før du køber en brugt SUP >>

af Martin Linde d. 18-02-2020 00:33

En SUP, også kaldet paddle board, er populær som aldrig før. Ikke blot blandt unge mennesker, for der er især også mange voksne mennesker, der er begejstrede for denne udfoldelse på vandet. Der findes et stort udvalg af SUPs, men det kan også være en dyr investering.

Du kan også købe en brugt oppustelig SUP. Med en sådan får man alle de gode glæder ved at eje en SUP, og for mange mennesker kan det også gøre, at de kan få råd til at få lige præcis den SUP, de gerne vil have. Selvom man vælger en brugt oppustelig sup, så vil den kunne holde i rigtig mange år.

Vi har ofte kraftigt nedsatte komplette pakker med en oppustelig SUP plus udstyr - se dem her.

Find en brugt oppustelig SUP, som ikke har så mange år på bagen og har fået en meget lav pris. Ellers kan du ligeså godt købe en af vores komplette SUP-pakker, som kan fås til under 3.000 kr inkl paddel, leash, taske og pumpe. Men det er en mulighed, at finde en brugt SUP, når bare du undersøger markedets for de brugte godt og grundigt. Men de skal altså have en rigtig god pris i forhold til nyprise, da du som sagt nemt kan komme til en helt ny til små penge.

Det gode ved en oppustelig SUP er, at den er nem at have med sig. Det betyder derfor, at man ikke behøver bo lige ved vandet - mens man heller ikke behøver have en bil. Få masser af timers sjov og spas med en brugt oppustelig SUP. Både foråret og sommeren er snart på vej, og det betyder, at man kan få masser af timers sjov og spas med en SUP.

Overvejer du enten en ny eller en brugt oppustelig SUP, så kan du virkelig få noget for pengene for tiden. Der findes mange nye og brugte SUPs på markedet, der både er velholdte, og som ej heller har så mange år på bagen. Et brugt paddleboard kan og vil fungere præcis lige så godt som en SUP - i mange tilfælde i hvert fald. Når først du er ude på havet, så kan du formentlig intet mærke.

En brugt SUP gør bare sommeren bedre hele familien

Der er ikke nogen tvivl om, at et paddleboard kan være med til, at gøre sommeren meget bedre, sjovere og mere spændende. Man skal naturligvis lige i gang, da det godt kan være lidt svært i starten - i ca en halv til en hel time kun! Efter lidt træning kan du blive rigtig god til, at mestre en SUP, og når du mærker den store fornøjelse, der er ved at bevæge sig rundt på bølgerne, så bliver det ikke meget bedre. Man både kan og vil få masser af glæde ud af en brugt SUP, og du vil meget hurtigt fryde dig over, hvor nemt det er, at have den med rundt omkring. Med et brugt paddleboard, får du det aller bedste fra en SUP - bare billigere.

WORRY LES, PADDLE MORE

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo