FRI FRAGT på alle SUPs i juni! Brug koden FRI


Dansk webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Brugt kajak? Læs her før du køber en brugt oppustelig kajak >>

af Martin Linde d. 18-02-2020 00:23

Før du køber en brugt kajak - eller en brugt oppustelig kajak - så læs med her

Hvis du gerne vil have en kajak, så behøver du ikke altid at købe den helt fra ny. Der er findes andre muligheder for, at få en god brugt kajak, og det er simpelthen bare at gå på udkig efter en. Evt. kan du tage et kig i vores demo-modeller. Det hænder vi har nogle demoer eller udgåede modeller, som du kan købe til nogle meget fordelagtige priser.

Se de oppustelige kajakker her - eller skriv til shop@sitontop.dk

Udover vores shop så kan du selvfølgelig også kigge på DBA., De Gul Sider og andre fora. Men husk, at tjekke kvaliteten og slidtagen, og sammenlign så med prisen på en ny oppustelig kajak.

Det er muligt at finde brugte kajakker, som kun har ganske få år på bagen, og på den måde kan du spare rigtig mange penge. Der er desuden også oppustlige kajakker, der har lidt flere år på bagen, men som samtidig er meget velholdte og derfor også kan bruges i flere år fremover.

En ny kajak, og egentlig også en brugt kajak, kan godt være en dyr investering, men hvis du har det fint med at vælge en brugt eller en demo, så kig godt på markedet. De brugte kan sagtens holde i rigtig mange år. Når du skal på jagt efter det gode køb, så tag naturligvis tage dine forholdsregler. Det er vigtigt at have sig for øje, hvor gammel kajakken er, og om den har haft en eller flere ejere før. Derudover skal man naturligvis finde ud af, hvor slidt den er.

Det er en god idé, at tage ud for at se den brugte kajak - det kan du iøvrigt også hos os - før du beslutter dig for om du vil købe brugt eller nyt. Der er som sagt mange steder du kan kigge, når du er på udkig efter en kajak. Der er i den forbindelse også gode muligheder for at finde en brugt oppustelig kajak. Der kan være mange gode grunde til, at folk vælger en oppustelig frem for en helt almindelig kajak. Den oppustelige vil naturligvis være nemmere, at kunne transportere og opbevare. Og fordi den netop er oppustelig så er det også langt nemmere fragte den, når du skal til vandet eller på ferie.

Det er langt fra alle, der har en bil til, at fragte "legetøjet", eller som bor i et område, hvor denne kan ligge fast og du kan kun komme på vandet samme sted hver gang. De er nogle af de gode grunde til, at vælge en brugt oppustelig kajak.

Det er også en af de måder, som vi mennesker kan hjælpe hinanden på. Det er langt bedre, at sælge din kajak til andre, end at den bare står og ikke bliver brugt - eller at den bliver smidt ud. Du kan evt. forhøre dig hos os, om vi vil tage den ind. Måske i et bytte, måske i en ren handel. Du kan så glæde dig over de mange penge, der er at spare ved at handle på denne måde.

WORRY LESS, PADDLE MORE

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo