Dansk webshop - dansk flag Hollands webshop - hollandsk flag

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon DKs flinkeste service

Sitontop.dk anmeldelser

Adventure rejser – Det skal du huske

af Martin Linde d. 25-08-2020 21:50

Hvis ikke de klassiske charterture er noget for dig, så kan du passende prøve en adventurerejse. Som resultat af den stadigt stigende fokus på kost og sundhed, så bliver rejser af denne type stadigt mere og mere populære. Vi vil have, at der skal ske noget når vi er på ferie, og der findes heldigvis mange spændende muligheder.

SUP – hvad er det?

De seneste par år har paddleboards eller SUP boards (Stand Up Paddle) oplevet en kæmpe stigning i popularitet. Faktisk findes der i dag mere end 1,2 millioner paddleboarders verden rundt. Altså kan man godt regne med, at det er en aktivitet der er kommet for at blive.

Denne sjove aktivitet går ud på at stå på et board, der ligner et surfbræt, og skabe fremdrift med en paddel, der ligner noget man kender fra en kano. Modsat et traditionelt surfbræt, så er SUP boards typisk oppustelige, hvilket gør dem nemme at transportere til enten kysten eller søen.

At stå på paddleboard er en fantastisk måde at være på vandet, og at paddleboarde er især rart i varme temperaturer. Det er dog også muligt at stå på paddleboard i det arktiske, så længe der ikke er is på vandet. Af den årsag er SUP boards også blevet en populær ferieaktivitet. Heldigvis findes der mange smukke steder verden rundt, og mange af disse kan med fordel nydes fra et paddleboard.

De bedste paddleboard destinationer

Eksempler på spændende destinationer, der er populære rejsemål for folk, der ynder at stå på SUP boards, er mange. De mest fantastiske steder lande/øer som Vanuatu, Costa Rica, Bali og Maldiverne. Der findes dog ufatteligt mange andre spændende destinationer.

Man behøver dog ikke rejse til den anden side af verden, for at opleve spændende SUP destinationer. Europa tilbyder også mange muligheder, som for eksempel Comosøen i Italien eller kanalerne i Amsterdam.

Det er selvfølgeligt ikke nødvendigt at rejse udelukkende med SUP boarding, som det eneste formål. Det er oplagt at opleve andre seværdigheder eller aktiviteter, når nu man er rejst på eventyr.

Grej til rejsen

Lige meget hvor rejsen går hen, så er der nogle ting, der altid er rare at have med på rejsen. En af de vigtigste ting til adventurerejsen, er en ordentlig rygsæk. Der findes et rigtig stort udvalg af vandrerygsække, men det er langt fra alle der er lige behagelige at bære rundt på. Hvis du leder efter den bedste vandrerygsæk i test, så kan du med fordel læse mere på Adventuresport.dk. Her finder du en yderst omfattende sammenligning og evaluering af mange af markedets vandrerygsække.

Ud over en god vandrerygsæk, så kan det også anbefales at anskaffe sig en multiadaptor. Det skyldes at der findes mange forskellige stikkontakter verden rundt. Hvis dette kombineres med en god powerbank, så er det næsten sikkert, at rejsen kan gennemføres uden det klassiske problem med telefoner eller computere, der løber tør for strøm.

advanced-elements-logo aqua-marina-logo aztron-logo forward-wip-logo gul-logo brunotti-logo