⚠️ FRI FRAGT over 500 kr. ⚠️

Spar op til +50%! Skynd dig til vores lagersalg - Begrænset antal! Skynd dig før det er for sent!

Se annoncerne her

Oppustelige fiskekajakker

En oppsustelig fiskekajak kan give dig nogle helt fantastiske oplevelser på vandet. Bare dig, din fiskestang, det rolige vand og fiskene.

De oppustelige fiskekajakker fra Advanced Elements er drømmekajakker til den kræsne, forvente og kvalitetsbevidste lystfisker.

Slider hand in motion from right to left
Sorter efter:
Standard
Pris: lav
Pris: høj
Navn: a-å
Navn: å-a
Besparelse
Advanced Elements StraitEdge™ Angler PRO oppustelig fiskekajak
8.990 kr. 10.169 kr.
Du sparer 1.179 kr.

Hvorfor en oppustelige fiskekajak?

Hvorfor skal du så købe en oppustelig fiskekajak og ikke en hardshell fiskekajak?

Du skal købe en oppustelige fiskekajak, fordi du ikke altid har mulighed for, at transportere din kajak på taget af bilen eller på en trailer. En oppustelig fiskekajak kan nemlig være i en stor taske, som følger med i købet. Det gør selvfølgelig også, at du nemt kan opbevare den hjemme.

Mange lystfiskere tager på ferier og fisker. Både herhjemme og i udlandet. Tænk hvis du kunne have din egen fiskekajak med på, så du kunne komme ud på vandet. Det kan du med en oppustelig fiskekajak.

En anden stor fordel er, at du kan have den med alle mulige steder hen. Tag den med på weekendtur, hvis du skal prøve et nyt fiskested. Tag den med på ferie. Der er et utal af fantastiske fiskesteder i udlandet. Nu er det nemt at tage din egen oppustelige fiskekajak med.

Er en oppustelig fiskekajak overhovedet stabil nok til at fiske fra?

Ja, den er meget stabil. Den er konstrueret, så den er lidt bredere end en almindelig kajak. Den ligger rigtig godt i vandet, og er generelt også mere stabil end en oppustelig kajak.

Det er også muligt, at stå op i den, hvis man har brug for det. Det gøres nemmest i en fiskekajak med drop stitch bund. Der er bunden konstrureret så den holder en en plan og hård form, når den pustes op. Så er den selvfølgelig også skridsikret, så man står fast.

En fiskekajak med alle de nødvendige funktioner og muligheder

Vores oppustelig fiskekajakker har udstyrsræling i front og nogen i bag til fiskestænger, GPS eller en fishfinder, kamera, sonar, kopholder og hvad du ellers ønsker at montere. Så er der selvfølgelig også mulighed for, at fastgøre din pagaj på siden af kajakken, når den ikke er i brug.

De har et komfortabelt letvægts-sæde, som du kan justere frem og tilbage efter behag.

Den behagelig stol og gulv gør, at du nemt kan være på vandet i flere timer i streg.

De er også monteret med elastikker, D-ringe og ræling til montering af ekstra udstyr og opbevaring af din oppakning.

 

Trustpilot