Find den rette kajak


Dansk webshop - dansk flag Dansk webshop

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon Sitontop.dk har prisgaranti

** OBS: Pga. omstrukturering og ny leverandør leverer shoppen ikke produkter før 5. februar. **

Jeg svarer selvfølgelig stadig på emails og telefonopkald hver dag. Og du kan selvfølgelig også lægge ordrer i shoppen.

Om Sitontop.dk

Poorboy's World's mission er, at levere kvalitets kajakker og SUP boards.

Martin og søn - ejer af Sitontop.dk

Far og søn - ønsker du at komme forbi og se en kajak eller et paddle board*, så støder du sikkert også på Nohr - han elsker at sige hej :)

Du skal ikke kun handle her pga. priser eller udbud. Du skal handle her fordi jeg har kvalitetsprodukter, som er lavet til at holde i årevis og give store oplevelser. Jeg giver altid en fair og serviceminded behandling af dig.
Jeg ønsker selvfølgelig, at du bliver en glad og tilfreds kunde. Det ønsker jeg sker igennem salg af kvalitetsprodukter, hurtig ekspedition, kvalificeret og venlig rådgivning, så du kan komme på vandet og få store oplevelser.

Poorboy's World har valgt, at have et smalt, men meget specifikt, udvalg for, at kunne have den bedste service og være konkurrencedygtige på pris og kvalitet.

Min mission med denne webshop er, at give dig oplevelser for livet og afbræk i den travle hverdag. Tag en tur på det rolige vand i din kajak eller på dit paddle board og du vil forstå.

Vi ses på vandet :D

 

De bedste hilsener

// Martin (og Nohr 😉)
Sitontop.dk

 

*Jeg har et yderst begrænset lager i Silkeborg. Langt størstedelen af kajakker, paddle boards og udstyr er på lageret i Hvidovre. Men ring eller skriv og jeg kan evt. tage det hjem til Silkeborg, hvis noget ønskes testet.