Dansk webshop - dansk flag Dansk webshop

Orange tick ikon 1-3 dg. levering

Orange tick ikon VISA/Dankort, Mastercard, Viabill, MobilePay

Om Sitontop.dk

Poorboy's World's mission er, at levere kvalitets kajakker, SUP boards og tilbehør til vandsporten, til nogen af landets absolut bedste priser.

Martin og søn - ejer af Sitontop.dk

Far og søn - ønsker du at komme forbi og se en kajak eller et paddle board, så støder du sikkert også på Nohr - han elsker at sige hej :)

Men du skal ikke kun handle her pga. priserne. Du skal handle her fordi vi har kvalitets produkter og giver altid en fair og serviceminded behandling af vores kunder.
Vi ønsker selvfølgelig, at du bliver en glad og tilfreds kunde. Det ønsker vi sker igennem salg af kvalitetsprodukter, hurtig ekspedition og kvalificeret og venlig, så du kan komme på vandet og få store oplevelser.

Poorboy's World har valgt, at have et smalt, men meget specifikt, udvalg for, at kunne have den bedste service og være yderst konkurrencedygtige på pris på og kvalitet.

Vores mission med denne webshop er, at give dig oplevelser for livet og afbræk i den travle hverdag. Tag en tur på det rolige vand i din kajak eller på dit SUP board og du vil forstå.

Vi ses på vandet :D

 

De bedste hilsener

// Martin (og Nohr 😉)
Sitontop.dk